Eventopties.nl is ontstaat uit de frustratie van het niet goed, snel en eenvoudig kunnen vinden van een passend evenementenbureau, er zijn namelijk zo veel verschillende soorten evenementenbureaus dat het vinden van een passend evenementenbureau lastig is. En dat is natuurlijk vervelend! Dat kun je accepteren, of het je doet er wat aan! Het laatste hebben wij gedaan, met Eventopties.nl als resultaat.

Eventopties.nl is het platform mensen die verschillende soorten evenementen willen organiseren en evenementenbureaus. Het doel is de perfecte match te realiseren. Want immers niet iedereen is opzoek naar een zelfde soort evenementenbureau, ieder potje heeft zijn dekseltje zullen we maar zeggen ;).

Eventopties.nl beschikt over een uniek systeem met bijpassend algoritme om de perfecte match te vinden. We houden daarbij rekening met alle mogelijke criteria zoals verschillende soorten evenement, doel van het evenement, afstand, event omvang, geschiedenis etc.. dit alles om te komen tot de perfecte match. Want eerlijk is eerlijk, alleen dan werkt een samenwerking. En het ”uitbesteden” van de organisatie van het evenement draait natuurlijk volledig om vertrouwen, dat snappen wij!

Het perfecte evenementenbureau, tegen de juiste voorwaarden, dat is ons doel en daaraan werken wij er elke dag aan om onze unieke matching methodiek nog verder te verbeteren!

Alle evenementenbureaus die gebruik maken van ons platform kennen wij persoonlijke en voldoen aan de door ons gestelde strenge kwaliteitseisen!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij deze graag! Want wij leren graag van onze gebruikers en partners. Neem contact op met info@eventopties.nl en wij beantwoorden je vraag direct!

Met vriendelijke groet,
Team Eventopties.nl